Verbouwen

Tips voor het verwijderen van een radiator

Tips voor het verwijderen van een radiator

Mijn eerste radiatorombouw vond vele jaren geleden plaats toen ik een oud huis met twee verdiepingen aan het verbouwen was. Ik hoefde me niet bij het huisplan aan te sluiten omdat ik mijn nieuwe aan het bouwen was. Het was de eerste keer dat ik een kamer moest ombouwen en ik dacht dat het makkelijker zou zijn. Daarom dacht ik je wat hints en tips te geven, zodat ook jij geld kunt besparen als je voor een radiatorombouw wilt gaan. Voordat je aan de klus begint, moet je ervoor zorgen dat je klaar bent met alle materialen die je nodig hebt om de kamer om te bouwen, inclusief de elektrische werkzaamheden, de leidingen voor het gas en de radiator . Als je klaar bent, kun je de originele radiator van zijn plaats op de vloer verwijderen door hem open te ritsen en de pakking te verwijderen die hem op zijn plaats houdt.

radiator conversie

Sommige mensen kopen graag de kits die met instructies worden geleverd, dit is de beste optie voor degenen onder ons die niet willen verdwalen terwijl ze proberen de radiatorombouw te monteren. U moet de ruimte opmeten waar de nieuwe radiator zal worden gemonteerd voordat u de kit koopt, zodat u weet hoeveel ruimte u nodig heeft. Probeer het op dezelfde hoogte te plaatsen of op zijn minst ongeveer een paar centimeter groter dan de kamer waarin het zal worden geplaatst. Als je de klus zorgvuldig hebt gepland, weet je ook de juiste maat pijp voor de radiator zodat je geen pijp koopt die te klein is voor de beschikbare ruimte.

Wanneer u het ombouwmateriaal voor de radiator koopt, moet u ervoor zorgen dat het de juiste maat heeft voor de leiding die u hebt gekocht of de ruimte die u nodig heeft. Als je een kit hebt gekocht, kun je aan de hand van de instructies in de doos zien welke maat pijp je nodig hebt. Als je alles apart koopt, is het belangrijk dat je zeker weet dat je de juiste afmetingen hebt, want als je iets krijgt dat niet de juiste maat heeft, zal het je geen goed doen en gewoon worden verspild. Het volgende dat u moet berekenen, is hoe lang u de leidingen opnieuw moet afstellen. Sommige mensen vinden het leuk om door te gaan en helemaal opnieuw af te stellen, maar dit kan langer duren, en als u niet oppast, kan de leiding gaan lekken wanneer u de laatste paar stappen zet. Neem daarom de tijd om te meten hoe lang je nodig hebt, zodat je precies weet hoeveel ruimte je nodig hebt.

Klik door naar de website: 123ombouw