Webhosting

Waar kan ik mijn nieuwe domeinnamen controleren?

Controleer de WHOIS-website om te zien of uw domein nog is geregistreerd. In het geval dat het is, moet u de details invoeren en doorgaan om uw domeinnaam te registreren. Deze service wordt gratis verstrekt door de ICANN (internetbedrijf voor toegewezen namen en cijfers). Als u uw domeinnaam hebt geregistreerd, is de volgende stap om te controleren of uw website actief is of niet. Als u niet weet hoe u uw site kunt controleren, zijn er veel andere oplossingen waar u voor kunt gaan.

Een van de beste manieren om een website te controleren, is om GoogleTles-zoekvak te bezoeken en de domeinnaam in te voeren waarnaar u op zoek bent. Dit geeft de resultaten weer, die eerder relevant zijn voor uw zoekopdracht. Een andere manier is om Yahoo te bezoeken en de domeinnaam in te voeren waarin u probeert informatie over te vinden. Het resultaat is een lijst met domeinen die overeenkomen met uw zoekopdracht. Als er een domein is dat overeenkomt met uw zoekopdracht, vindt u de details van de eigenaar en de status van het domein.

Een andere eenvoudige methode is om Googles Web-Search Engine te gebruiken. Er zijn veel webpagina’s die Links naar verschillende domeinen vermelden. U kunt deze bladeren om degene te vinden met de informatie die u zoekt. Het vereist echter tijd om door de irrelevante links te gaan en terug te gaan naar de waardevolle.

Zodra u op een van de websites bent die het domein op zoekt, kunt u de gewenste naam typen in de zoekbalk op de pagina. De webpagina retourneert de details van de eigenaar van de domein van de website waar u aan bent gekoppeld. U kunt dan contact opnemen met de persoon door hem te e-mailen of te bellen. Als alternatief kunt u ook zijn webpagina bezoeken en vervolgens via zijn telefoonnummer contact met hem opnemen. Het enige probleem met deze aanpak is dat de meeste mensen de neiging hebben om hun telefoonnummer of e-mailadres te wijzigen zodra ze trouwen.

Een andere optie om de naam van uw domein te controleren, is om de WHOIS-database van internet te gebruiken. Deze database biedt de details van elk domein dat op internet is geregistreerd. Als u de domeinnaam van uw keuze invoert, kunt u de details ontvangen van wie dat domein heeft, evenals andere informatie met betrekking tot het domein. Dit is de eenvoudigste manier om te weten waar kan ik mijn nieuwe domeinnaam checken?

Als je nog geen idee hebt waar ik mijn nieuwe domeinnaam kan controleren? De beste optie voor u is om een zoekopdracht op het web te zoeken. Typ uw vraag in op een van de populaire zoekmachines en u krijgt veel resultaten. Zoek naar de informatie over de naam en kijk of het domein eigendom is van een persoon of een bedrijf. Als het een bedrijf is, weet u meer over het bedrijf en hoe u contact opneemt met zijn eigenaar. Wil je meer weten? Klik hier: https://eigen-domein.com/