Hobby en vrije tijd

Waarom je een dagboek zou moeten kopen

dagboek

Waarom je een dagboek met slot amazon zou moeten kopen

Het bijhouden van een dagboek is een geweldige manier om te oefenen met schrijven. Het stelt je in staat om op een ontspannen en ongedwongen manier te schrijven, zonder dat je aandacht hoeft te besteden aan grammatica of zinsbouw. Het geeft je ook de kans om je schrijven te observeren terwijl je vordert. U kunt uw dagboek gebruiken als een manier om uw gedachten en gevoelens vast te leggen.

Mensen gebruiken een dagboek vaak als een veilige plek om hun gevoelens en gedachten te uiten. Het geeft hen de kans om te praten over dingen die anders onuitgesproken zouden blijven dagboek. Vaak worden deze gedachten en gevoelens opgekropt en opgeborgen totdat ze klaar zijn om aan iemand te worden geuit. Door een dagboek bij te houden, heb je een overzicht van je gedachten en gevoelens, waar je later op terug kunt kijken zonder je zorgen te maken of iemand anders je zal beoordelen.

Anne Frank schreef haar dagboek voor zichzelf, maar ze wilde het ook publiceren. Ze publiceerde het uiteindelijk onder de titel Het Achterhuis, een boek over haar onderduiktijd. Maar voordat ze haar dagboek publiceerde, herschreef ze het grootste deel van het dagboek, waarbij ze enkele delen wegliet en veel nieuwe toevoegde. In totaal beslaat haar dagboek de periode van 12 juni 1942 tot 29 maart 1944. In die tijd schreef ze meer dan 50.000 woorden en vulde ze meer dan tweehonderdvijftig vellen papier.

Een ander beroemd voorbeeld van een in proza geschreven dagboek is Dracula van Bram Stoker. Tegenwoordig zijn in proza geschreven dagboeken te vinden in de Diary of a Wimpy Kid-serie, de Bert Diaries en de Future Diary.

Klik door naar de website: http://mylovelynotebook.nl/