bitcoins

Wat is de ethereum cryptocurrency?

Als u geïnteresseerd bent in het leren van meer over ethereum cryptocurrency-tokens, zal dit artikel u waardevolle informatie verstrekken. In het bijzonder bespreken ik hoe de tokens worden uitgegeven, hoe ze werken en wat hen zo aantrekkelijk maakt. Ik leg ook uit hoe je ze kunt kopen en ze op de markt kunt verkopen. Ten slotte bespreken ik hoe u meer kunt weten over de projecten die deze ontwikkelen. Na het lezen van dit artikel moet u kunnen beslissen of dit iets is waarmee u betrokken wilt raken.

 

Het token zelf wordt etherex genoemd. Het is ontwikkeld door de makers van het hyperledger-project. Ze hebben besloten om het te noemen vanwege de gelijkenis met de Etherische valuta, die de eerste virtuele valuta was. Kortom, het token zal fungeren als een elektronische valuta.

Dit is anders dan de vorige tokens omdat het geen echte wereldwaarde heeft. Hierdoor is er geen risico om geld te verliezen bij het investeren in het ecosysteem.

 

Vervolgens zullen we kijken hoe de tokens worden uitgegeven. Wanneer u ether koopt, koopt u het recht om een vast bedrag van de toekomstige markt te verzamelen. Als het gaat om hoe het proces werkt, is het vergelijkbaar met hoe geld in andere cryptosystemen wordt gemunt. Kortom, wanneer iemand een investering maakt, sturen ze hun geld in een transactie. Hun geld wordt gehouden in een slim contract door een groep beleggers. Zodra dit contract is afgewikkeld, heeft de belegger het recht om een bepaald rendement te ontvangen.

 

De belangrijkste motivatie voor ontwikkelaars om een oplossing te creëren zoals het ethereum-netwerk is om de manier waarop mensen op de lange termijn communiceren te verbeteren. Kortom, slimme contracten zijn gestandaardiseerde blokheinzen die toegankelijk zijn door iedereen met een webbrowser. Het probleem met eerdere alternatieven was dat veel toepassingen en bedrijven de tijd niet wilden nemen om meer te weten te komen over het computerstelsel. Met de etherische valuta kan iedereen genieten waar ze nu aan werken.

 

Een van de grootste voordelen van de etherische valuta is het gebruik van de meta-racies.

De meta-valuta werkt door de investeerders van een bepaald project te laten beslissen hoe hun geld zal worden besteed. Als een belegger bijvoorbeeld wil dat hun geld is vastgebonden in EUR / USD, zullen ze dat kunnen doen. Als ze willen dat hun geld is vastgebonden in BCH / EUR, zullen ze dat kunnen doen. Dit is vergelijkbaar met hoe een beurs werkt. Kortom, in plaats van opgesloten in een bepaalde valuta, bent u vrij om elke valuta die u kiest te gebruiken.

 

Met al deze voordelen lijdt er geen twijfel over dat de ethereum valuta in de toekomst een grote hit zal zijn. Het kan al zijn gebruikers toegang geven tot de gedistribueerde grootboektechnologie die essentieel is voor slimme contracten om te werken. Het beste deel van deze nieuwe onderneming is dat het zal blijven groeien en uitbreiden dankzij de hulp die mensen het sturen. Op dit moment zijn er meer dan dertigduizend actieve gebruikers.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl