All

Wat is de use case voor investeren in ethanol?

etherische

Wat is de use case voor investeren in ethanol?

Onlangs is de prijs van Ether gestegen en veel mensen hebben gevraagd wat er aan de hand is. De naam achter deze specifieke munt is Vitalik Buterin, en hij is een ingenieur bij Google. Hij creëerde deze munt om te helpen bij de ontwikkeling van slimme contracten. Als u niet bekend bent met wat een autonome organisatie is, moet u weten dat zij de ontwikkelaars zijn achter enkele van de beste websites op internet, waaronder Facebook, Netflix en Wikipedia.

Er zijn verschillende redenen waarom Vitalik Buterin Bitcoinmeester.nl ethereum heeft gemaakt. De use case voor deze specifieke munt is om gemakkelijk geld over te maken in de wereld van vandaag. Hij wilde ook iets creëren dat door geen enkele regering wordt geregeerd en maakte zich zorgen over internetintimidatie. De use case is handig als u slimme contracten op internet wilt maken. Hier proberen Vitalik Buterin en zijn team van ontwikkelaars een groot probleem op te lossen dat het internet al jaren teistert: schaalbaarheid.

Door ethereum te creëren, kon Buterin twee grote problemen met blockchains oplossen. Door een slim contractplatform te ontwerpen dat configureerbaar is met gebruikersgegevens en zonder kosten, hoopt Buterin twee grote problemen op te lossen waarmee de ontwikkelaars van blockchains tegenwoordig worden geconfronteerd. Hoewel Vitalik Buterin en zijn ethereum-team nog steeds bezig zijn met het maken van de best mogelijke software voor het gebruik van investeerders en gebruikers, hebben ze al hun werk voor hen gedaan, omdat er veel andere concurrerende projecten zijn die proberen te gebruiken hetzelfde platform als ether.

Meer informatie: https://bitcoinmeester.nl/