Marketing

Drie snelle tips om LinkedIn Marketing & Sales Navigator te gebruiken

Drie snelle tips om LinkedIn Marketing & Sales Navigator te gebruiken

Als u op zoek bent naar een geweldige marketing- en verkooptool die uw bedrijf zal vereenvoudigen, is LinkedIn de beste plek om te beginnen. LinkedIn Sales Navigator geeft topverkopers een grote voorsprong op hun concurrentie door hen te helpen met nauwkeurigere, gerichte leads, hen te helpen hun professionele netwerk te benutten en bruikbare inzichten te vinden in en een beter inzicht te krijgen in hun gerichte prospects. Als u uw verkoopleads en prospects op uw LinkedIn-netwerk kunt krijgen, kunt u letterlijk weglopen van een deal met meer opties en meer tijd om u te concentreren op het genereren van leads en verkopen. We gebruiken al jaren LinkedIn Marketing Tips en trucs voor onze eigen bedrijven, en hier zijn enkele van de beste tips om uw tijd te maximaliseren terwijl u uw professionele netwerk opbouwt:

Linkedin Sales Navigator

– Met LinkedIn Sales Navigator kunt u uw contacten sorteren op interesses, soorten werk, locaties, trefwoorden en nog veel meer. U kunt zelfs inzoomen op regio of branche. En als u in financiën of boekhouding werkt, zult u dol zijn op de geavanceerde zoekfilters waarmee u uw zoekopdrachten per veld kunt verfijnen. U kunt ook inzoomen op trefwoorden en potentiële klanten vinden op plaatsen waar ze mogelijk online zoeken.

– Een ander groot voordeel van LinkedIn is de gemakkelijke toegang tot relevante connecties en vacatures. Als je eenmaal een prospect hebt gevonden die misschien goed bij je past, kun je ze eenvoudig een e-mail sturen met een link naar hun sollicitatie, zodat ze direct vanaf hun pagina kunnen solliciteren. De voordelen van deze geavanceerde functie van verkoopnavigator zijn bijzonder krachtig als u bedenkt dat u uw teamplan kunt bouwen rond verbindingen van bestaande en potentiële klanten – niet alleen verwijzingen van mensen in uw verkoopteam.

Klik hier: https://www.dcmagency.com/nl/